viszonteladóknak

sütemények és sós, ropogós finomságok

Az Ön sikere a mi sikerünk!

Munkájukat közelebb hozzuk a sikerhez. Rugalmas megoldásokat kínálunk, hogy az üzletük zökkenőmentesen működjön, és az ügyfelek elégedettek legyenek.

Miért válasszon minket?

Prémium minőség

Az elkötelezettségünk a minőség iránt a termékeinkben is tükröződik. Minden süteményünk gondosan kiválasztott összetevőkből készül, hogy a legfinomabb ízt és minőséget nyújtsa.

Marketing

Segítünk Önöknek az online térben is megjelenni. Weboldalak, közösségi média. Kínálunk készen álló marketing eszközöket, amelyek segítségével könnyedén promótálhatják termékeinket. Ez magában foglalja a kreatív reklámokat, fényképeket és szlogeneket.  – mindezeket az eszközöket felhasználva segítünk Önöknek új ügyfeleket szerezni.

Tanácsadás

Egyedi tréningeket biztosítunk, hogy segítsük Önöket a termékeink eladásában. Megtanítjuk, hogyan kommunikálják a prémium sütemények előnyeit, és hogyan vonják be az ügyfeleket.

Csatlakozzon viszonteladói partnerprogramunkhoz!

Szeretné fellendíteni vállalkozását? Elégedett, visszatérő vendégeket vár? A Képeschoco segít megvalósítani. Friss süteményeket, tortákat, elősütött és gyorsfagyasztott termékeket szállítunk az ország egész területére. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjük el az együttműködést még ma.